MplusKASSA Keukenmanagement 

Keukenmanagement versterkt de horeca kassa

In plaats van losse papieren bonnen, is het tijd om te investeren in een keuken management systeem. Dit zorgt voor structuur en verbeterde communicatie tussen de keuken en de bediening. Het systeem is eenvoudig te gebruiken en begrijpelijk voor iedereen, en kan worden bediend via touchscreens. Door dit systeem te implementeren, wordt er efficiëntie en precisie toegevoegd aan de werkwijze in de keuken. Bovendien kan het leiden tot een snellere service voor de gasten en een betere organisatie van bestellingen.Het keuken management systeem biedt ook de mogelijkheid om real-time aanpassingen te maken aan bestellingen, waardoor er geen verwarring ontstaat tussen de keuken en de bediening. Door de integratie van deze technologie kan de keuken beter georganiseerd worden en kan er efficiënter gewerkt worden, waardoor het tempo in de keuken verhoogt. Dit kan leiden tot een grotere tevredenheid van gasten en een grotere winst voor het bedrijf.

Snelheid op piekmomenten

De piekmomenten, dat is waar het om draait in jouw keuken. Alles moet op rolletjes lopen en snel ook! Keukenmanagement van MplusKASSA helpt het team om efficiënter en beter samen te werken.

De parties (keukenafdelingen) communiceren via meldingen op het keukenscherm met elkaar. En binnen een seconde stuur je een bon naar het scherm van een collega. Zo kun je elkaar beter ondersteunen tijdens de piekmomenten.

Keukenmanagement creëert rust

In één oogopslag de situatie in de keuken overzien. Het kan door het gebruik van herkenbare kleuren en iconen. Het zorgt voor rust. Keukenmanagement denkt niet alleen met je mee maar neemt je werk uit handen. Het resultaat? Meer tijd voor kwaliteit en tevreden gasten!

Eigen scherm, eigen functies

Elke partie (keukenafdeling) heeft zijn eigen touchscreen. Houd overzicht over de hele keuken op het chef-scherm. Bekijk de bestelling overzichtelijk, geef aan dat je start en meld het op het touchscreen wanneer bestelling gereed is. Bij de passe wordt de bon nu zichtbaar.

Top communicatie tussen keuken en bediening

De keukenschermen communiceren direct met de horeca kassa. Op de tafelplattegrond in het kassasysteem wordt zichtbaar dat de bestelling gereed is. De bediening meldt vervolgens op het passescherm dat de bestelling wordt uitgeserveerd. Soepel en snel!

MplusKASSA by PlatinumPOS

Eén software oplossing voor alle retailers en horeca klanten van Nederland. Dat is toch eens handig!


info@platinumpos.nl
tel +31 (0)85-0480222
PlatinumPOS B.V
kvk: 88232352
BTW: NL864547626B01

Manege 6
6662 WC Elst
&
Stationsstraat 120
5751 HJ Deurne