MplusKASSA Software

Het meest flexibele en gebruiksvriendelijke kassasysteem

Bij MplusKASSA streven we ernaar om complexe systemen zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze gebruikers. Ons kassasysteem is specifiek ontworpen om gebruiksvriendelijkheid voorop te stellen. Of u nu in de retail, horeca of een andere branche werkt, wij bieden een oplossing op maat die aansluit bij uw specifieke eisen.
Maar we begrijpen ook dat elk bedrijf uniek is en daarom is ons kassasysteem flexibel. 

We hebben gekozen voor een modulaire opbouw, wat betekent dat u uw systeem kunt aanpassen aan uw specifieke wensen en vereisten. Bovendien bieden wij meer dan honderd koppelingen voor integratie met andere systemen, zoals boekhoudsoftware, klantenkaarten en rapportagetools. Hierdoor kunt u efficiënt en eenvoudig uw verkoopgegevens beheren, zonder dat u tijd hoeft te verliezen met het overzetten van gegevens.
In samenvatting, MplusKASSA biedt een kassasysteem dat gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en aanpasbaarheid combineert, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten en uw bedrijf efficiënt en eenvoudig kunt runnen.

Jouw kassa zelf samenstellen

Met de Q1000 MplusKASSA Pro geeft u zelf de vorm aan uw kassasysteem. Onze kassasoftware is ontworpen met een modulaire opbouw, wat betekent dat u zelf de functionaliteiten kunt kiezen die voor uw bedrijf belangrijk zijn. Zo heeft u de vrijheid om uw kassa aan te passen aan de specifieke eisen van uw bedrijfsorganisatie.


Met deze flexibiliteit kunt u alleen kiezen voor de functionaliteiten die u echt nodig heeft, zoals bijvoorbeeld integratie met boekhoudsoftware, klantenkaarten of rapportagetools, zonder te betalen voor onnodige opties. Dit kan u een aanzienlijke besparing opleveren en zorgt ervoor dat u nooit teveel betaalt voor functionaliteiten die u niet gebruikt.Daarnaast is de modulaire opbouw ook zorgt voor een snellere implementatie en een eenvoudigere aanpassing aan veranderende eisen. Zo kunt u efficiënt uw verkoopgegevens beheren en uw bedrijf efficiënt runnen. Kortom, de Q1000 MplusKASSA Pro biedt flexibiliteit, efficiëntie en besparing, alles wat u nodig heeft voor een efficiënte kassa.

Rapportages en beheren: Offline en online

Met MplusKASSA kunt u altijd eenvoudig en uitgebreide rapportages inzien direct vanuit de kassa. Dit maakt het gemakkelijk om real-time inzicht te krijgen in uw verkoopsgegevens en om snel actie te ondernemen als er problemen zijn. Ons systeem biedt ook de mogelijkheid om artikelbestanden en instellingen te beheren. Hierdoor kunt u efficiënt uw voorraad beheren en uw kassa aanpassen aan de specifieke eisen van uw bedrijfsorganisatie.
Ons systeem is ook offline bruikbaar, zodat u kunt blijven werken zelfs als er geen internetverbinding is. Dit maakt het systeem ideaal voor gebruik in omgevingen waar de verbinding niet altijd betrouwbaar is.
Met MplusKASSA Online heeft u toegang tot de backoffice van uw kassasysteem waar en wanneer u maar wilt. Hierdoor kunt u data analyseren van één of meerdere filialen via een zelf samengesteld dashboard, en dit is zeer eenvoudig in gebruik. Hierdoor kunt u efficiënt uw verkoopgegevens beheren en uw bedrijf efficiënt runnen. Ons systeem is flexibel, toegankelijk en biedt vele mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld real-time verkoopgegevens inzien, uw voorraad beheren, klanteninformatie beheren en meer. Dit alles kan u helpen om uw bedrijf efficiënter te runnen en om meer inzicht te krijgen in uw verkoopgegevens.

Altijd inzicht in de voorraad

Voorraadbeheer is een van de vele modules die wij aanbieden. Hiermee kan je jouw voorraad beheren. Denk hierbij aan bestelvoorstellen en inkoopopdrachten maken voor de leverancier. Maar ook voorraadcorrecties invoeren en inventariseren behoort tot de mogelijkheden. In de kassa kan dit altijd zonder dat er een internetverbinding nodig is. 

Online altijd en overal inzicht in de voorraad? Dat kan met onze voorraad app. Deze app kan op zowel handhelds, scanners en smartphones geplaatst worden en biedt veel mogelijkheden. Zo je altijd en overal artikelen raadplegen en voorraadcorrecties maken. Daarnaast denkt de app echt met jou mee. Het geeft namelijk slimme inventarisatie voorstellen aan wanneer een correctie bijvoorbeeld al eerder is gemaakt.


Voor de horeca

Met MplusKASSA kunt u een visuele plattegrond van uw tafels bekijken voor een compleet overzicht. Ons systeem biedt gebruiksgemak van het hoogste niveau, waarmee u de historie van een tafel kunt bekijken, bonnen kunt splitsen, bereidingswijzen kunt toevoegen en gangen kunt veranderen. Dit alles op de plek waar u het verwacht, zonder dat u hoeft te zoeken naar diverse functionaliteiten.


Maar we begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we de mogelijkheid om de totaaloplossing aan te passen aan uw specifieke eisen. U kunt kiezen voor het gebruik van handhelds voor mobiele bestellingen, keukenmanagement voor efficiënte samenwerking tussen keuken en bediening, en koppelingen met andere systemen zoals personeelsplanners, boekhoudpakketten, self-order oplossingen en nog veel meer.


Voor de retail

Bij MplusKASSA bieden we specifiek gerichte oplossingen voor de retail. Ons systeem is ontworpen om de snelheid van het afrekenen te maximaliseren door de mogelijkheid te bieden om bonnen in de wacht te zetten en snel te wisselen tussen werknemers. Dit wordt versterkt door de mogelijkheid om producten te scannen in combinatie met snelknoppen voor hardlopers.


Onze oplossing biedt ook vele functionaliteiten voor het beheren van uw voorraad, zoals de voorraad app die direct gekoppeld is aan uw webshop. Hiermee kunt u eenvoudig de artikelen, voorraad en het klantenbestand beheren. Andere functionaliteiten zijn onder andere een weegschaal koppeling, etiketteren vanuit de kassa, multi-filiaal instellingen, factureren, dropship mogelijkheden en nog veel meer. Dit maakt ons systeem een totaaloplossing voor de retail.

MplusKASSA by PlatinumPOS

Eén software oplossing voor alle retailers en horeca klanten van Nederland. Dat is toch eens handig!


info@platinumpos.nl
tel +31 (0)85-0480222
PlatinumPOS B.V
kvk: 88232352
BTW: NL864547626B01

Manege 6
6662 WC Elst
&
Stationsstraat 120
5751 HJ Deurne