• MplusKASSA Backoffice.

    Standaard bij MplusKASSA.

Een ijzersterke backoffice: Standaard in MplusKASSA.

Zelf instellingen voor onder andere autorisaties, schermindelingen, snelknoppen en artikelen aanpassen? Jij krijgt de volledige controle over alle instellingen. Alles wat je niet nodig hebt, laten we weg. Zo werk jij alleen met dat wat voor jou belangrijk is.

Voeg je modules toe aan de kassa? Dan breid de backoffice automatisch uit. Deze uitgebreide backoffice is standaard voor de kassa. Wil je op meerdere locaties werken in de backoffice? Breid dan uit met meerdere werkplekken.


De online backoffice, waar en wanneer je wilt.

Stel je voor: werken met de backoffice waar en wanneer jij maar wilt. Of je nou dichtbij de kassa bent, of mijlenver er vandaan. Het kan met MplusKASSA Online. Je maakt gebruik van bijna dezelfde offline functies maar met een paar extra’s. 

Door modules toe te voegen aan jouw kassa, unlock je extra apps in de online backoffice. Werk je met voorraadbeheer in de kassa? Ga dan in MplusKASSA Online aan de slag met de voorraad app. En door het toevoegen van de tafelregistratie module, wordt de online handheld beschikbaar voor jou. 

Met MplusKASSA Online kun je standaard gebruik maken van het dashboard. Hier stel je een eigen overzicht samen van de belangrijkste rapportages voor jouw bedrijf.

Neem contact op