• MplusKASSA Keukenmanagement.

    Complete controle met de keukenmanagementsoftware van MplusKASSA.

De kracht van keukenmanagement.

Een bestelling via de kiosk, handheld, bestelwebsite, QR app of de kassa? Dan komen alle bonnen overzichtelijk op het scherm terecht. Geen miscommunicatie meer met losse bonne, maar een gestroomlijnde workflow.

Gebruik keukenmanagement eenvoudig.

Bonnen direct verwerken en extra inzicht krijgen? Maak dan gebruik van de eenvoudige modus. De bonnen worden efficiënt gesorteerd en eenvoudig getoond. Het team kan direct aan de slag en verwerkt bonnen met één handeling.

Rust in het restaurant.

Door communicatie van het hoogste niveau. Werk overzichtelijk met gangen en bekijk de status van de bonnen in een oogopslag. Een gang uitvragen of juist klaar met bereiden? Meld het op het keukenscherm en het hele team is direct op de hoogte.

Keukenmanagement voor fine dining.

De ultieme gastbeleving staat of valt met een goede samenwerking tussen bediening en keuken. Geef een seintje voor het indekken van de tafel, het uitschenken van wijnen en de timing voor uitserveren. Soepel voor de gasten en het team.

Druk of rustig? Jij bepaalt de setting.

Switch eenvoudig tussen situaties met profielen. Zo kun je de keukenschermen per situatie instellen en hier tussen schakelen. Druk of rustig, de hele crew kan moeiteloos aan de slag om vele couverts te bereiden.

Altijd overzicht in de keuken.

Stuur als chef jouw team aan met meer inzicht. Hoeveel couverts kan je nog verwachten en hoeveel hoofdgerechten worden er nu bereid? Houd overzicht op de hele keuken met het chef scherm. Zo vang je de drukte op voor die begint.

Vanzelfsprekende kleuren en iconen.

Door het gebruik van heldere iconen en kleuren werken de keukenschermen intuïtief. De bediening kan een timing of VIP status aan een tafel geven. Plaats bonnen in de slaapstand en verlies ze hierdoor nooit meer uit het oog.

Heldere communicatie.

Het uitvragen en klaar melden van een gang gaat vanaf nu geruisloos. Dit doe je door een simpele actie via de kassa, handheld of keukenscherm. Via het pass scherm krijgt de bediening inzicht in de aankomende couverts. De ouderwetse bel is dus verleden tijd.

Neem contact op