• Creëer jouw ideale kassasysteem.

    Stel je voor: het perfecte kassasysteem op jouw eigen smaak. Jij bent de regisseur, kies gewoon wat je nodig hebt. Voeg een snufje maatwerk toe en voila! Een kassa die moeiteloos matcht met jouw zaak, zonder gedoe. Jouw wensen, jouw efficiëntie. Dat is pas probleemloos ondernemen.

De retail kassa voor jouw winkel.

Optimaliseer de prestaties van jouw winkel of retailketen met MplusKASSA. Profiteer van essentiële retailkassa-functies die het verschil maken.

- Scan moeiteloos, zoek gemakkelijk of gebruik snelle knoppen om artikelen te selecteren zoals jij dat wilt.
- Maak gebruik van klantenkaarten, houd bonnen in de wacht en implementeer doeltreffende acties voor een geoptimaliseerde retailervaring.

De optimale horeca kassa.

Behoud moeiteloos het overzicht van jouw restaurant met onze intuïtieve visuele plattegrond in de kassa. Ontdek de volledige historie van een tafel, split eenvoudig bonnen en voeg specifieke bereidingswijzen toe voor maximale flexibiliteit. Optimaliseer jouw operationele efficiëntie door de kassa te integreren met handhelds, keukenmanagement en self-order oplossingen. Maak de juiste keuze voor een naadloze samenwerking en verhoog de productiviteit in jouw restaurant.

Jouw artikelen, relaties en medewerkers op maat.

Neem de controle over welke gegevens je beheert voor je artikelen, relaties en medewerkers. Personaliseer met gemak door velden toe te voegen en het overbodige achterwege te laten. Optimaliseer je dagelijkse workflow met ons flexibele kassasysteem en ervaar de voordelen van maatwerk voor jouw specifieke behoeften. Ontdek de kracht van flexibiliteit in jouw kassabeheer!

Voeg modules toe aan jouw kassa.

Volledige controle over de functionaliteiten die je nodig hebt! Of je nu je voorraad wilt beheren of direct facturen vanuit de kassa wilt verzenden, jij beslist. Ontdek een moeiteloze samenwerking tussen onze modules voor de meest efficiënte en op maat gemaakte ervaring. Bepaal zelf hoe je MplusKASSA optimaal benut voor jouw unieke behoeften.

Verrijk jouw kassa met koppelingen.

Optimaliseer jouw kassasysteem en breid het uit door te koppelen met onze ruime selectie van meer dan 150 bestaande integraties. Ontdek koppelingen in diverse domeinen, waaronder boekhouding en personeelsplanning, om je bedrijfsprocessen nog efficiënter te maken. Maak gebruik van onze uitgebreide integratiemogelijkheden voor een naadloze en geoptimaliseerde ervaring.

MPlusKassa voor al jouw filialen.

Of je nu één enkel filiaal hebt of zelfs een uitgebreid netwerk van 100+, MplusKASSA is de perfecte oplossing voor jouw behoeften. Met de mogelijkheid om moeiteloos meerdere vestigingen of diverse bedrijven centraal te beheren, bespaart MplusKASSA je waardevolle tijd. Richt je energie op het stimuleren van de groei van je onderneming met onze geoptimaliseerde oplossing.
Neem contact op