• MplusKASSA Tegoedkaart.

    Bied jouw klanten de ultieme flexibiliteit met onze tegoedkaartservice. Verbeter klantloyaliteit, stimuleer verkoop en geef jouw onderneming een boost. MplusKASSA maakt het eenvoudig. Ontdek vandaag nog de kracht van moeiteloos betalen en tevreden klanten!

Een kaart met groot effect.

Zet tegoedkaarten in als cadeaupas en trek je niet alleen nieuwe klanten aan. Het verhoogt ook hun gemiddelde bestedingsbedrag en bevordert de cashflow. Bouw aan het klantenbestand en vergroot de binding met vips en leden.

Ga over op cashless met de tegoedkaart.

Met de digitale portemonnee kun je de tegoedkaart opwaarderen en gebruiken als betaalmiddel. Afrekenen blijft herkenbaar en vertrouwd doordat de CCV pinautomaten de tegoedkaart accepteren. Zo ga je moeiteloos over op cashless.

Houd het overzicht in tegoeden.

Krijg inzicht in de tegoeden door uitgebreide rapportages. Dit maakt het gemakkelijk om onderlinge verschillen te verrekenen als je werkt met meerdere filialen.

Online inzicht in de tegoedkaart voor klanten.

Combineer tegoedkaarten met de Guest app. Met de gepersonaliseerde bedrijfsapp kunnen gebruikers zelf tegoeden inzien, opwaarderen en eventueel restitutie aanvragen. Minder handelingen en meer controle.
Neem contact op