MplusKASSA Kiosk


De kiosk maakt zelfservice succesvol

De kiosk zorgt ervoor dat gasten elk gewenst moment kunnen bestellen en jij jouw aanbod visueel tot in de puntjes kan presenteren. De kiosk is onderdeel van onze totaaloplossing. 

Om van zelfservice een succes te maken moet je het integreren in jouw eigen, unieke concept. Hoe je dit doet? Zorg voor de perfecte presentatie van de menukaart, stel het personeel centraal in de klantervaring en kies jouw persoonlijke oplossing. Met de kiosk van MplusKASSA onderscheid jij je van de rest!

De kiosk Creëert aantrekkingskracht

De perfecte presentatie van jouw menukaart die ook nog eens zo slim is dat gasten grotere bestellingen plaatsen. Dat is de kiosk van MplusKASSA. Een goed ingerichte kiosk heeft een grote aantrekkingskracht. Wanneer je een kiosk inzet, stel je de menukaart namelijk centraal. De uitgelezen kans om de presentatie van het menu naar een hoger niveau te tillen. Zo geef je de gast het meest actuele én aantrekkelijke aanbod. Dit doe je onder andere door de mooiste afbeeldingen, uitgebreide informatie en upselling methodes.

Snelheid en controle met de Kiosk

Om van zelfservice een succes te maken, moet de gast centraal staan. Dit doe je door hen de controle te geven en een keuze te bieden. De kiosk zorgt voor kortere wachttijden en vergroot daarmee de tevredenheid. De gast van nu wil ‘service on demand’. Dit is precies wat de kiosk biedt.

Jouw persoonlijke oplossing

Jouw bedrijf is uniek. Daarom bieden wij verschillende opties voor de totaaloplossing die bij jou past. Kies op basis van jouw wensen de zelfservice oplossing die het beste past. Dit is flexibel en je houdt altijd zelf de controle. 

Kies de mogelijkheden:
1. Hier opeten of meenemen
2. Alleen hier opeten mogelijk 
3. Alleen meenemen mogelijk

Houd gasten op jouw manier op de hoogte:
1. Narrowcasting (narrowcasting is altijd in combinatie met keukenmanagement. De gast ziet op een scherm wat                              de status van de bestelling is).
2. QR code op de bon (de gast scant de code en ziet wat de status van de bestelling is)
        

Hoe werkt de kiosk?

1. De gast krijgt de keuze: meenemen of hier opeten. Kiest de gast voor hier opeten, dan kan hij een nummerbordje pakken en dit nummer invoeren. 

2. De gast scrollt door jouw digitale menukaart. Het is mogelijk extra informatie te geven bij bepaalde producten of verschillende bereidingswijzen aan te bieden. 

3. De bestelling wordt overzichtelijk weergegeven waarna de gast de kans heeft eenvoudig wijzigingen aan te brengen of door te gaan naar de betaling. De gast betaalt en ontvangt een bonnetje uit de printer.

4. De order is direct verwerkt in de kassa en komt binnen bij de bar en/of keuken(schermen). Heeft de gast voor meenemen gekozen? Dan staat er een nummer op het bonnetje die op een scherm verschijnt zodra de bestelling klaar is.

MplusKASSA by PlatinumPOS

Eén software oplossing voor alle retailers en horeca klanten van Nederland. Dat is toch eens handig!


info@platinumpos.nl
tel +31 (0)85-0480222
PlatinumPOS B.V
kvk: 88232352
BTW: NL864547626B01

Manege 6
6662 WC Elst
&
Stationsstraat 120
5751 HJ Deurne