• Maatwerk als standaard:
    De onweerstaanbare kiosk.

    De kiosk oefent een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit, waar passanten moeiteloos worden gegrepen door dynamische beelden. Laat de kiosk jouw unieke stempel dragen met een ontwerp dat aanvoelt als maatwerk, maar dan wel als de nieuwe standaard. Ontdek de ideale combinatie van stijl en gebruiksgemak en ervaar een kiosk die perfect past bij jouw behoeften!

Onweerstaanbaar bestellen met de kiosk.

Ontdek de onweerstaanbare kracht van onze kiosk! Passanten worden magnetisch aangetrokken door de dynamische beelden. Personaliseer het ontwerp van de kiosk naar jouw eigen stijl en geniet van een gevoel van maatwerk dat nu de standaard is geworden. Laat je verrassen door de unieke combinatie van aantrekkingskracht en individualiteit!

De ultieme presentatie van jouw producten.

Stap naar het volgende niveau met onze geoptimaliseerde productpresentatie, een overtuigende troef die gasten helpt bij het plaatsen van hun bestelling. Pas moeiteloos stijlen en weergaven aan, en zorg ervoor dat jouw kiosk altijd up-to-date is. Jij behoudt de controle over de uitstraling en functionaliteit. Optimaliseer jouw gebruikerservaring en domineer de markt!

Verhoog de omzet tot wel 30%.

Voldoe aan de eisen van de moderne gast met on-demand service. Verhoog je omzet door slimme bijverkoop en up-selling. Onze kiosk minimaliseert wachttijden, wat de algehele tevredenheid vergroot. Profiteer bovendien van een kostenbesparing tot wel 15%! Ontdek de win-winsituatie voor zowel jouw bedrijf als jouw klanten.

De gast volgt zijn bestelling zoals hij dat wil.

Optimaliseer jouw service door de kiosk te integreren met efficiënt keukenmanagement. Zo kunnen gasten eenvoudig de bestelling volgen via hun smartphone. Maak gebruik van narrowcasting schermen om de wachttijd te benutten als directe promotie voor jouw acties. Ontdek de naadloze combinatie die niet alleen de gasttevredenheid verhoogt, maar ook jouw promotiemogelijkheden optimaliseert!

Jouw voorraad altijd up-to-date in jouw kiosk.

Optimaliseer jouw kiosk met de naadloze integratie van MplusKASSA-producten. Beheer jouw voorraad op één centrale plek, waardoor de beschikbaarheid van jouw aanbod altijd actueel is. Ervaar de efficiëntie van geïntegreerde oplossingen en houd volledige controle over jouw voorraad met MplusKASSA!

Scannen & selecteren via de zelfscankassa.

Scan, zoek en/of selecteer producten. Met MplusKASSA bepaal jij de mogelijkheden voor jouw klanten. Dankzij zijn veelzijdigheid kun je de kiosk zelfs inzetten als een volwaardige zelfscankassa. Ontdek de flexibiliteit van MplusKASSA en bied jouw klanten een gebruiksvriendelijke ervaring met diverse functionaliteiten!

Versterk de kiosk met de klantenkaart.

Laat jouw gasten eenvoudig hun klantenkaart of app scannen met de kiosk. Profiteer van deze functionaliteit voor een efficiënt spaarsysteem en bied kortingen aan. Verken bovendien nieuwe mogelijkheden, zoals het beheren van diëten en het faciliteren van betalingen op rekening. Optimaliseer de interactie met jouw klanten en ontdek de veelzijdige toepassingen van de kiosk!

Betalen met PIN of contant.

Betaal vertrouwd en gemakkelijk, of je nu contant wil betalen of wilt pinnen, via onze kiosk. Onze bestelzuilen integreren naadloos met de pinautomaten van gerenommeerde partijen zoals CCV, Worldline en Pay. Voor contante betalingen maken we gebruik van een uitgebreide samenwerking met Cikam, een expert in geldverwerking. Ervaar de soepele financiële transacties met onze geïntegreerde oplossingen!
Neem contact op

Ontdek de QIOX Family

De beste hardware, geproduceerd in Nederland.

De flexibele alleskunner

21"

Friend

richtprijs:

2.100,-

Vraag aan

Grootse beleving in flexibele vormfactor

27"

Ally

richtprijs:

3.000,-

Vraag aan

Het allerbeste van QIOX

32"

Mate

richtprijs:

4.500,-

Vraag aan