• Modulaire Kracht.

    Elke business is anders. Gebruik onze modules om een ecosysteem samen te stellen dat perfect past bij jouw zaak. Laat ons je hierin helpen en neem contact op!

Chinese Tekens

Onze module voor Chinese tekens is perfect voor zaken met Chinese medewerkers. Voer de bestellig in het Nederlands in en de kassa vertaalt de bon automatisch naar Chinese tekens!

Eenheidsprijzen

Met deze module kun je producten in maateenheden invoeren in de kassa. Als je een weegschaal koppelt, kun je het product ook direct afwegen en aanslaan. Het is ook mogelijk om van tevoren af te wegen en etiketten op de producten te plakken. Bij het verkopen is het dan alleen nog een kwestie van scannen en afrekenen. 

De weegschaalkoppeling is NMI gecertificeerd, vanwege deze certificering is een klantendisplay vereist. Zo kunnen klanten meekijken met de weging. Transparant aan de voor- en achterkant van de kassa dus!

Urenregistratie

De urenregistratie module voegt nieuwe functies toe aan de kassa. Medewerkers kunnen klokken op verschillende manieren. Beheer alle functionaliteiten voor het registreren van uren eenvoudig in de kassa.


Krijg realtime inzicht in de personeelskosten. Zo krijg je grip op uren en bespaar je op personeelskosten. Houd de controle door diverse autorisatie mogelijkheden. Bekijk via de backoffice de productiviteit en topmedewerkers.

Afhalen en bezorgen

Maak direct bestellingen aan in de kassa. Sla artikelen aan en koppel eenvoudig de juiste klant aan de order. Kies voor afhalen of bezorgen en bepaal de datum en tijd. 

Aanmaken, aanpassen en betalen: de kassa is ingericht om efficiënt te werken met afhalen en bezorgen. Aan jou de keuze hoe de bestellingen zichtbaar zijn in de kassa of het keukenmanagement. 

Werken met terugkerende bestellingen? Dan zijn de herhaalorder functies van deze module onmisbaar! Stel de herhaalorders eenvoudig in, en pas ze met hetzelfde gemak weer aan.

Ingrediënten

Het grote voordeel van het werken met ingrediënten die de basis zijn van recepten? Een betere marge berekening en inzicht in de precieze kostprijzen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en krijg je grip op de verkoopprijs. 
   

Bepaal bij het aanmaken van ingrediënten de voedingswaarden, de prijzen per eenheid en de allergenen. Zo krijgt ieder recept een compleet overzicht van voedingswaarden en allergenen.

KDS

Verhoog de efficiëntie van je keuken door een Kitchen Display System te installeren. Je medewerkers zien altijd direct wat er moet gebeuren en kunnen de status aanpassen en up-to-date houden. Nooit meer verwarring en minder afval!

Eindeloze mogelijkheden

Naast bovengenoemde modules hebben wij voor vrijwel elke situatie een passende oplossing. Neem contact met ons op om uw precieze wensen door te nemen voor een optimaal resultaat.

Een greep uit onze partners.