• MplusKASSA Klantenkaart.

    Stel jouw klant centraal met de klantenkaart.

Leer jouw klanten beter kennen.

Koppel hun aankopen aan de klantenkaart. Kom achter hun voorkeuren en behoeften en zorg zo voor een ervaring die ze niet snel vergeten. Met welk verkoopproduct je ook werkt, met MplusKASSA stel jij jouw klant centraal.

Klantenbinding door punten en korting.

Laat klanten punten en saldo’s sparen en beloon ze met exclusieve kortingen. Zo bouw je met MplusKASSA aan een loyaal klantenbestand. Moeiteloos exporteer je de gegevens voor doelgerichte marketing.

De zakelijke klantenkaart.

Breng structuur en uniformiteit in prijsafspraken. Combineer de klantenkaart met facturatie van MplusKASSA. Zo betalen klanten op rekening en zijn de prijsafspraken op de factuur verwerkt. Handig, voor jouw vaste zakelijke klanten!

Registreer allergieën van gasten.

Het kan van levensbelang zijn. De klantenkaart biedt de mogelijkheid om de restricties per cliënt te registreren. Als een relatie een dieetrestrictie heeft, krijg je een proactieve waarschuwing.

De online klantenkaart.

Combineer de klantenkaart met de Guest app. Met deze gepersonaliseerde bedrijfsapp kunnen gebruikers zelf hun gespaarde punten inzien, gegevens aanpassen en diëten en allergieën opgeven. Minder handelingen en meer controle.

Neem contact op