• MplusKASSA Voorraadbeheer.

    Compleet voorraadbeheer. Centraal in MplusKASSA.

Jouw voorraad altijd up-to-date in MplusKASSA.

Beheer eenvoudig jouw voorraadstromen, van bestelvoorstel tot levering. Voorraden beheer je centraal. Na een verkoop of retour wordt de voorraad automatisch bijgewerkt. Of je nu werkt met de kassa, kiosk of bestelwebsite. De voorraad van jouw aanbod is altijd up-to-date.

Voorraadstromen.

Krijg op ieder moment een totaalbeeld van de voorraad. Begin met het analyseren van de rapportages. Balans en corrigeer de voorraad regelmatig. Zo kun je optimaal bijsturen en krijg je grip op de voorraad.

Inzicht en grip op voorraad.

Krijg op ieder moment een totaalbeeld van de voorraad. Begin met het analyseren van de rapportages. Balans en corrigeer de voorraad regelmatig. Zo kun je optimaal bijsturen en krijg je grip op de voorraad.

Slim inkopen met bestelvoorstellen.

Laat jouw kassa slim meedenken in het inkoopproces. Is de minimale voorraad bereikt? Dan krijg je een uitgebreid bestelvoorstel om de voorraad bij te werken. Zo houd je jouw voorraad altijd op peil.

Voorraadbeheer voor filialen.

Ontdek nieuwe voorraad functies voor meerdere vestigingen. Verwerk verzendingen naar, en ontvangsten van, andere filialen. En krijg inzicht in de waarden per locatie door uitgebreide rapportages.

Werk foutloos met voorraad uitvoeringen.

Voor een nauwkeurig voorraadbeheer is het essentieel om inhoud en verpakkingen correct te verwerken. Met MplusKASSA kan dit ook in gewicht en liters. Verkoop bijvoorbeeld een doos wijn, maar reken met hetzelfde gemak een aantal flessen af.

Upgrade met online voorraad.

Combineer voorraadbeheer met MplusKASSA Online en unlock zo de voorraad app. Werk hybride dus waar, wanneer en vooral hoe je wilt. Maak snel inkoopopdrachten aan en voer correcties door. Binnen no-time heb je het complete voorraadbeheer in de hand.

Afvinken met de to-do lijsten.

Maak to do lijsten aan met de extra functie in de voorraad app. Scan artikelen en voeg ze toe aan de lijst. De to do’s kun je daarna zowel via de voorraad app als via de kassa oppakken. Verwerk de geselecteerde artikelen in bestellingen, orders en facturen.

Actief aanvullen met de runner app.

Vul voorraadlocaties moeiteloos aan met de runner app. De app werkt eenvoudig: de runner krijgt een opdracht en na het afleveren meldt hij dat in de app. Op deze manier grijp je nooit mis, en blijft de voorraad op peil.