• MplusKASSA Handhelds.

    Boost je verkoop met onze handheldkassa's! Verhoog de mobiliteit van jouw team, versnel transacties voor klanten en ervaar het gemak van een intuïtieve bediening. Maak vandaag nog de overstap naar efficiënt en flexibel zakendoen en optimaliseer jouw bedrijfsprestaties!

De visuele & efficiënte handheld.

Verbeter jouw bestelproces met het moeiteloos opnemen van bestellingen via handhelds. Dankzij de visuele lay-out is het tafeloverzicht in één oogopslag duidelijk. Personaliseer de snelknoppen naar jouw wensen voor een optimale bediening met één hand. Ontdek de eenvoud en snelheid van ons handheldsysteem voor een vlotte bedrijfsvoering!

Alle functies, precies waar jij wil.

Verken alle geweldige functies van onze handhelds! Van tafels splitsen en gasten aanmelden tot het beheren van (sub)tafels en nog veel meer. Jij hebt de controle over welke functies je gebruikt, dankzij handige snelknoppen. Zo pas je de schermindeling aan naar jouw werkwijze voor een optimaal gebruiksgemak. Ontdek de veelzijdigheid van onze handhelds en optimaliseer jouw bedrijfsprocessen!

Stimuleer personeel tot bijverkoop.

Ervaar de impact van upselling met onze handhelds. Configureer de handhelds eenvoudig met standaard bijverkoopopties om het personeel te ondersteunen en te herinneren. Optimaliseer de gastbestellingen en stimuleer de omzetgroei door het maximale uit elke interactie te halen. Ontdek de kracht van doeltreffende upselling voor jouw onderneming!

Handheld en pinautomaat in één.

Pin direct en moeiteloos, overal waar je bent! Profiteer van deze extra handheld functie die de snelheid van het afrekenproces aanzienlijk verhoogt. Ervaar het gemak van snelle en eenvoudige betalingen, waar je ook bent. Optimaliseer jouw betaalproces en versnel het afrekenen met deze functie.

Toegankelijk bestellen met de handheld.

De handheld is toegankelijk voor iedereen, inclusief teamleden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het hele proces, van het selecteren van de juiste tafel tot bestellen en optioneel afrekenen, is visueel ingericht. Ontdek de gebruiksvriendelijkheid van onze handheld, waarmee we streven naar inclusiviteit en toegankelijkheid op de werkvloer. Verbeter jouw teamwerk en optimaliseer bedrijfsprocessen met onze intuïtieve handheldoplossingen!

Gasten aanmelden en betalen met tegoeden.

Gebruik je de MplusKASSA Klantenkaart? Ontdek dan de handige mogelijkheid om deze te scannen met de handheld! Op deze manier meld je gasten moeiteloos aan en houden we nauwkeurig rekening met hun tegoeden, allergieën en dieetvoorkeuren. Optimaliseer het aanmeldproces en bied een gepersonaliseerde ervaring met onze geavanceerde handheldfunctionaliteit.

Spring snel bij met je eigen telefoon.

Altijd snel paraat tijdens drukke momenten? Maak gebruik van onze online handheld op smartphones en ervaar nooit meer tekorten. Ideaal, vooral voor seizoensgebonden bedrijven! Ontdek vandaag nog de voordelen voor jouw onderneming!

De voorraad altijd up-to-date in jouw handheld.

Ervaar een naadloze samenwerking tussen de producten van MplusKASSA. Met onze handhelds beheer je de voorraad op één centrale plek, waardoor de beschikbaarheid van jouw aanbod altijd up-to-date is.

Neem contact op