• MplusKASSA QR Bestel App.

    Gastvrije zelfservice door de QR bestel app.


Het geheim van de QR bestel app.

Optimaliseer je resultaten door de QR-bestelapp op de juiste manier in te zetten. Dit leidt niet alleen tot meer omzet, maar ook tot meer rust en tevredenheid. En als kers op de taart bespaar je ook nog eens 15% aan kosten! Benieuwd naar het geheim achter dit succes? Dat delen we graag!

De ultieme presentatie van jouw menukaart.

Breng je productpresentatie naar een hoger niveau. Onze QR-bestelapp is ontworpen om gasten te assisteren bij hun keuzes. Wissel moeiteloos tussen stijlen en weergaven naar eigen wens. Zo is jouw QR-bestelapp in no-time up-to-date en behoud jij de volledige controle over je presentatie.

Het team in de hoofdrol.

Plaats het contact tussen bediening en gast op de hoogste prioriteit, maar nu met extra vrijheid voor de gast. Door zelf de bestelmethode te kiezen en te genieten van meer persoonlijke aandacht, garanderen we een ultieme gastvrijheidservaring.

Verhoog de omzet tot wel 30%.

Voldoe aan de wensen van de moderne gast met service on demand. Door strategische bijverkoop en up-selling te integreren, stimuleer je de omzetgroei. Bovendien levert dit een kostenbesparing van 15% op!

Jouw persoonlijke oplossing.

Elk bedrijf is anders. Daarom bieden wij verschillende opties om jou een persoonlijke totaaloplossing te bieden. Zo zijn bijvoorbeeld de digitale menukaart, direct bestellen én direct afrekenen los van elkaar te gebruiken. 

Probeer QR bestellen zelf.

Scan de QR-code en probeer de QR bestel app zelf! Bekijk, test en bestel om te ervaren hoe het voor jouw gasten zal zijn.

De voorraad altijd up-to-date in jouw QR bestel app.

De producten van MplusKASSA werken naadloos met elkaar samen. Voor jouw QR bestel app betekent dit dat je de voorraad op één plek beheert. Zo is de voorraad van jouw aanbod altijd up-to-date.

Kies jouw QR bestelbordjes.

Ontdek onze veelzijdige opties: losse, verplaatsbare bordjes, weerbestendig of stevig bevestigd aan de tafel. Bestel eenvoudig diverse soorten en maten rechtstreeks via onze vaste leverancier. Of ontvang enkel de QR-codes van MplusKASSA zodat je deze zelf in een ontwerp kunt verwerken en kan bestellen bij je eigen leverancier.

Neem contact op