De bestelwebsite in jouw huisstijl.

Bouw jouw eigen bestelwebsite met MplusKASSA en personaliseer het volledig naar jouw huisstijl. Voeg moeiteloos nieuwe artikelen toe die klanten direct kunnen bestellen. Ontdek de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van MplusKASSA om jouw online bestelplatform op maat te maken en te laten aansluiten bij de identiteit van jouw onderneming.

Geschikt voor horeca & retail.

Of het nu gaat om afhalen, verzenden of bezorgen, van snackbar tot boutique - met onze bestelwebsite creëer je voor klanten overal dezelfde naadloze ervaring, zowel in jouw fysieke zaak als online. De uitgebreide keuze aan instellingen zorgt ervoor dat het altijd perfect aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf. Optimaliseer jouw service en breng jouw onderneming online tot leven!

Beheer jouw bestelwebsite centraal.

Beheer alles, van je artikelen tot je omzet, moeiteloos en centraal met MplusKASSA. Het grote voordeel? Voorkom dubbel werk en bespaar daarmee aanzienlijk veel tijd. 

De voorraad altijd actueel in jouw bestelwebsite.

De producten van MplusKASSA werken naadloos met elkaar samen. Voor jouw bestelwebsite betekent dit dat je de voorraad op één plek beheert. Zo is de voorraad van jouw aanbod altijd up-to-date.

De bestelportal voor zakelijke klanten.

Optimaliseer de gebruikservaring voor jouw vaste (zakelijke) klanten door de bestelwebsite te integreren met de guest app van MplusKASSA. Met deze combinatie kunnen relaties eenvoudig inloggen en direct bestellen. Hun gegevens, spaarpunten en prijsafspraken worden automatisch verwerkt in de bestelwebsite. Een handige oplossing om het bestellen voor jouw trouwe klanten nóg gemakkelijker te maken!

Koppel jouw webshop.

Of je nu al werkt via WooCommerce, Magento, Prestashop of Shopify: veel bekende platformen kun je koppelen aan MplusKASSA. Hierdoor heb je overzichtelijke toegang tot omzetgegevens en beheer je de voorraad centraal binnen de kassa.

Neem contact op